До Дня міста в Одесі завершили більшу частину ремонту в будинку Лібмана

До Дня міста в Одесі завершили більшу частину ремонту у будинку Лібмана.

До Дня міста в Одесі завершили більшу частину ремонту у будинку Лібмана. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Події
03 вересня 2022 00:25

До Дня міста в Одесі завершили більшу частину ремонтно-реставраційних робіт фасаду та покрівлі будинку Лібмана. Про це повідомили у пресслужбі Одеської мерії.

За словами мера Одеси Геннадія Труханова, повномасштабне вторгнення Росії в Україну хоч і трохи знизило темпи виконання робіт, проте не зупинило їх повністю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: YouTube-канал "Думська, 1"

До початку зимового сезону реставрацію планують завершити до кінця. Зокрема, до цього терміну мають виконати роботи з покриття купола, відновлення скульптур та ліхтарів вхідної групи, а також замінити десять вікон.

"Я вітаю одеситів із ще однією прекрасною відреставрованою пам'яткою архітектури прекрасного міста-героя Одеси. Живи, моя Одеса! Живи і процвітай! А ми робитимемо все для того, щоб вона була красивішою, кращою, комфортнішою з кожним днем", – сказав Геннадій. Труханів.

Нагадаємо, у лютому поточного року будівельники відкрили для загального огляду частину будинку, що виходить на вулицю Преображенську, у травні від будівельних лісів звільнили і частину будівлі з боку вулиці Садової, а 25 серпня з території, що прилягає до будинку Лібмана, прибрали будівельну огорожу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах