Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка

Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка.

Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
29 сiчня 2023 11:35

Вдень 28 січня на Одещині сталася смертельна пожежа. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про те, що в селі Санжейка Одеського району на 83-річній жінці під час приготування їжі на газовій плиті спалахнув одяг, надійшло до Служби порятунку від чергового "103" о 13:15. Внаслідок події громадянка отримала опіки 60% тіла. Пожежу вона ліквідувала самостійно за допомогою підручних засобів та шляхом зняття одягу. Постраждалу госпіталізували у тяжкому стані – о 00:25 вона померла в лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

О 17:55 рятувальникам повідомили про пожежу у 17-поверховому житловому будинку на вулиці Маршала Говорова у Приморському районі Одеси. Прибувши на місце, пожежники виявили, що відкритим полум'ям горить квартира на дев'ятому поверсі. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Для забезпечення проїзду пожежної техніки працівники ДСНС евакуювали припарковані автомобілі. Також з верхніх поверхів будинку вивели у безпечне місце семеро людей, зокрема двох дітей. О 18:22 пожежу локалізували, а о 18:31 – повністю ліквідували на площі 15 квадратних метрів. На щастя, обійшлося без загиблих і постраждалих. Від ДСНС на боротьбу з полум'ям залучали 13 одиниць техніки та 56 рятувальників. На даний момент встановлюються причина пожежі і розмір завданих збитків.

  • Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото
  • Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото 1
  • Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото 2
  • Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото 3
  • Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото 4
  • Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото 5
  • Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото 6

Готувала їжу на газовій плиті: на Одещині під час пожежі загинула жінка фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Загалом за добу в Одеському регіоні гасили 14 пожеж, дев'ять із яких спалахнули в нашому місті.

Двічі рятувальники виїжджали на допомогу населенню: на вулиці Паркова в Чорноморську вони допомогли відчинити двері квартири, де випадково зачинилася на балконі жінка, а за межами села Першотравневе Ізмаїльського району вилучили із замету автомобіль.

Минулої доби у співробітників ДСНС був один виїзд на ДТП за участю легкового автомобіля та вантажівки, що сталася за межами села Новоселівка Білгород-Дністровського району. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники деблокували жінку, яка на момент аварії була за кермом легковика. Постраждалу у стані середньої тяжкості госпіталізували до медичного закладу.

Двічі представники Служби порятунку надавали допомогу "103": на вулиці Малиновського в Малиновському районі Одеси вони транспортували до карети швидкої допомоги хвору жінку, а за межами села Малоярославець Другий Болградського району вилучили зі снігового замету карету швидкої допомоги та легковий автомобіль.

Також один раз представники ДСНС виїжджали на надання допомоги "102": на вулиці Соборній у селищі міського типу Овідіополь Одеського району вони відчинили двері квартири, господиня якої потребувала медичної допомоги.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах