Яка погода буде у Одесі на вихідних

Яка погода буде у Одесі на вихідні.

Яка погода буде у Одесі на вихідні. Фото: facebook.com/igor.belov.7587

Події
07 жовтня 2022 17:49

Наступними вихідними, 8 та 9 жовтня, в Одесі буде тепло та без опадів. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Цього разу синоптики обіцяють суху погоду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

8 жовтня

Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер північно-східний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі 9-11, вдень 18-20 градусів. На автошляхах області видимість гарна.

9 жовтня

Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер північно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі 6-11, вдень 15-20 градусів.

Восени пора року потрібно зігріватися не тільки гарячим чаєм, а й позитивними емоціями. Наприклад, можна відвідати вечір музики танго чи виставку картин. Vgorode приготував добірку цікавих заходів, які відбудуться в Одесі у найближчі вихідні.

Раніше ми повідомляли, що до Одеси прийшла золота осінь. У соцмережах показали як осінь панує у нашому місті. І поки зовсім не похолодало, варто помилуватися барвистими парками, вулицями і, звичайно ж, узбережжям.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах