Є поранені: начальник Одеської ОВА Максим Марченко прокоментував ракетний удар по Одесі

Є поранені: начальник Одеської ОВА Максим Марченко прокоментував ракетний удар по Одесі.

Є поранені: начальник Одеської ОВА Максим Марченко прокоментував ракетний удар по Одесі. Фото: скриншот відео facebook.com/oda.odesa

Події
23 липня 2022 19:59

Внаслідок ракетного удару, який російські окупанти завдали по Одесі наступного дня після підписання угоди про експорт зерна, є поранені та зруйнована портова інфраструктура. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на начальника Одеської ОВА Максима Марченка.

Глава ОВА зазначив, що після цього удару весь світ має побачити, що Росія – це країна-терорист, з якою неможливо домовитися ні про що, а всі угоди з нею не стоять навіть паперу, на якому вони написані.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/oda.odesa

"Ракетний удар по Одесі – це не просто удар, а послання ООН і всьому світу, що Росія не збирається домовлятися чи зупинятися. Ми маємо задіяти всі можливі інструменти тиску для того, щоб зупинити цього нелюда, який уже давно втратив відчуття реальності. Наше головне завдання – подолати його сьогодні, щоб нашим дітям не довелося боротися за власне існування в майбутньому", – наголосив Максим Марченко.

Нагадаємо, 23 липня російські окупанти випустили по Одесі чотири крилатих ракети типу "Калібр". Дві ракети знищили сили протиповітряної оборони, а ще дві влучили в об'єкти інфраструктури порту. У пресслужбі Міністерства аграрної політики повідомили, що в Одеському морському порту було зерно, яке планували вивезти протягом найближчих двох днів. Згодом інформацію про те, що в порту було зерно, підтвердив спікер Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Як повідомила начальниця об'єднаного координаційного центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, під час влучення ракет виникла пожежа, яку оперативно локалізували та ліквідували рятувальники.

Також ми писали про те, як прокоментували удар по Одеському порту представники світової громадськості, українські політики та Одеська ОВА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах