Ховалися в соняшниках: на Одещині троє ухилянтів намагалися перетнути кордон

Ховалися в соняшниках: на Одещині троє ухилянтів намагалися перетнути кордон.

Ховалися в соняшниках: на Одещині троє ухилянтів намагалися перетнути кордон. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
20 серпня 2022 12:46

На Одещині затримали трьох чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно перетнути кордон. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Так, поблизу села Нові Трояни Болградського району прикордонники вчора затримали двох ухилянтів, які вже майже перетнули українсько-молдавський кордон.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Для того, щоб незаконно дістатися сусідньої країни, чоловіки пересувалися соняшниковим полем, розташованим впритул до кордону.

Через 45 хвилин за три кілометри від місця цього затримання інший прикордонний загін зупинив ще одного ухилянта, який обрав такий самий спосіб перетину державного кордону.

На Одещині затримали призовників, які намагалися незаконно перетнути кордон.На Одещині затримали призовників, які намагалися незаконно перетнути кордон. Фото: facebook.com/Izmpz

На всіх порушників склали протоколи за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Згідно з цією статтею, такі порушення караються штрафом у розмірі від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративним арештом на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Нагадаємо, нещодавно на Одещині викрили двох організаторів каналу переправки призовників за кордон. За свої послуги фігуранти брали по 300 доларів із кожного призовника.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах