Міноборони РФ знову публікує фейки про Одесу

Міноборони РФ знову публікує фейки про Одеса.

Міноборони РФ знову публікує фейки про Одеса. Фото: slovoidilo.ua

Події
17 червня 2022 08:40

В Одеській ОВА спростували чергову заяву Міноборони Росії про нібито розміщення на території лікарень та шкіл Одеси та області складів із озброєнням та боєприпасами та вогневих позицій. Про це повідомляє Vgorode.

Так, увечері 16 червня в РФ опублікували зведення про "націоналістів" в одеських школах. Йдеться про школу №31 по вулиці Косторова, у школі №55 по вулиці Ільфа та Петрова та школу №65 по вулиці Академіка Корольова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На вкидання від реагував губернатор Одеської області.

"Ви подивіться, яка турбота?! Головна загроза життю та здоров'ю українців – це ви і ваша хвора уява. Постійні ракетні удари по території України – це і є ваші настійні наміри. Якщо ви так яро хочете знайти нацистів, раджу вам подивитись у дзеркало. Весь світ уже сміється з вашої тупості вам в обличчя, а ви продовжуєте пробивати дно. Тому бажаю вам приємної подорожі в середньовіччя та ізоляцію. З нетерпінням чекаю на чергові забавні заяви.

А речник Одеської Сергій Братчук також прокоментував повідомлення Міноборони Росії про розміщення вогневих позицій в одеських школах.

Фейк від Міноборони РФФейк від Міноборони РФ Скриншот зі сторінки t.me/Bratchuk_Sergey



Нагадаємо, що ввечері 15 червня в Міноборони РФ заявили, що нібито націоналісти обладнали вогневі позиції, склади із озброєнням та боєприпасами у медичних закладах Одеси та Одещини.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах