На Філатова сталася пожежа: постраждали двоє людей

На Філатова сталася пожежа: постраждали двоє людей.

На Філатова сталася пожежа: постраждали двоє людей. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
27 сiчня 2023 09:11

Вночі на вулиці Академіка Філатова у пожежі постраждали двоє людей. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Сьогодні, о 02:44, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про спалах у квартирі. О 02:51 рятувальники приїхали на місце та побачили, що горить домашнє майно на площі один квадратний метр, яке згасили сусіди водою з відер до прибуття підрозділів ДСНС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок пожежі постраждали двоє людей: господар 1946 року народження та його дружина 1947 року народження, яких після обстеження бригадою "швидкої" відвезли до лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння. Причина пожежі, збитки та деталі – встановлюються.

Усього за добу, з 26 по 27 січня, в Одеському регіоні гасили 14 пожеж, сім із яких спалахнули у нашому місті.

У Болграді на вулиці 25-ї Чапаєвської дивізії. Об 11:14 відчинили двері квартири, де господар, громадянин 1957 року народження тривалий час не відчиняв (медична допомога не знадобилася). В Арцизі на вулиці Добровольського о 18.33 відчинили двері квартири, де господиня, громадянка 1949 року народження, впала на підлогу і не могла самостійно піднятися (госпіталізація не знадобилася). У Чорноморську на вулиця Віталія Шума о 20:04 відчинили двері квартири, де господиня 1949 року народження тривалий час не відчиняє двері (медична допомога не знадобилася). У Чорноморську на вулиці Віталія Шума о 00:19 відчинили двері квартири, де господиня 1943 року народження тривалий час не відчиняє двері (медична допомога не знадобилася).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах