На Херсонщині загинув ще один захисник України з Одеської області

На Херсонщині загинув ще один захисник України з Одеської області.

На Херсонщині загинув ще один захисник України з Одеської області. Фото: Facebook-сторінка Любашівської громади

Події
04 вересня 2022 14:21

Під час виконання бойового завдання на фронті в Херсонській області загинув житель села Агіївка Іванівського старостинського округу Любашівської селищної ради Микола Олар. Про це повідомили у пресслужбі Любашівської громади.

"Любашівська сільська рада та вся Любашівська громада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Миколи. Жодні слова не можуть передати біль втрати", – йдеться у повідомленні, опублікованому на сторінці Любашівської громади у Facebook.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дату та час прощання з військовим повідомлять пізніше.

Нагадаємо, 30 серпня поблизу населеного пункту Степова Долина Миколаївської області в боях з окупантами загинув житель села Саврань Андрій Янковий. 4 вересня на території Савранської громади оголосили Днем Жалоби. На знак скорботи за загиблим воїном всі підприємства, установи та організації мають приспустити прапори України з жалобною стрічкою на адміністративних будівлях. Також рекомендується обмежити розважальні заходи. Церемонія прощання з Героєм мала відбутися в селищі міського типу Саврань сьогодні о 10:00.

Також ми писали про те, що під час виконання службових обов'язків на Одещині загинув житель Южного Сергій Марін. Попрощатися з Героєм одесити могли сьогодні об 11:30 на вулиці Приморській, 11.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах