На Новосільському з'явилося графіті, присвячене Олександру Ройтбурду

На Новосільському з'явилося графіті, присвячене Олександру Ройтбурду.

На Новосільському з'явилося графіті, присвячене Олександру Ройтбурду. Фото: facebook.com/nastya.mane

Події
16 сiчня 2023 16:57

На Новосільському 47, де народився одеський художник та екс-директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд, намалювали його портрет. Про це повідомляє одеська художниця Настя Мане.

Так, малюнок з'явився на брамі будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що одесити не підтримали присвоєння Одеському художньому музею імені його покійного директора Олександра Ройтбурда. За результатами громадського обговорення ініціативу підтримали 120 осіб, проти висловилися 182. Загалом облдержадміністрація отримала 302 звернення.

На Новосільському з'явилося графіті, присвячене Олександру Ройтбурду.На Новосільському з'явилося графіті, присвячене Олександру Ройтбурду. Фото: facebook.com/nastya.mane

Раніше ми повідомляли про те, що 11 листопада на Молдаванці з'явився незвичайний мурал, присвячений одеським комунальникам. авторами виступила команда художників LBWS CAT. Це графіті із прибиральником у вигляді кота. Його зобразили у вигляді працівника "ЖКС "Порто-Франківський", який працює на збиральній машині.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах