На Одещині автомобіль врізався в дерево: є загиблий

На Одещині автомобіль врізався в дерево: є загиблий.

На Одещині автомобіль врізався в дерево: є загиблий. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 жовтня 2022 20:45

Учора, 21 жовтня, близько опівночі у селі Троїцьке Любашівській ОТГ сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередніми даними, 37-річний водій автомобіля "AUDI", рухаючись вулицею Незалежності у напрямку автодороги Київ – Одеса, не впорався з керуванням, виїхав із дороги та в'їхав у дерево.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Від отриманих травм водій загинув на місці, а його 23-річний пасажир потрапив до лікарні. І загиблий, і постраждалий були місцевими жителями.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вдень, 22 жовтня, на трасі Одеса – Рені водій вантажівки не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся та перегородив обидві смуги дороги. Внаслідок аварії на трасі було обмежено рух транспорту: автомобілі могли рухатися лише по одній смузі. Як повідомили у пресслужбі Служби автомобільних доріг в Одеській області, станом на 13:50 рух відновили.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах