На трасі Одеса – Рені перекинулася фура: обмежено рух транспорту

На трасі Одеса – Рені перекинулася фура: обмежено рух транспорту.

На трасі Одеса – Рені перекинулася фура: обмежено рух транспорту. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 жовтня 2022 13:46

На 51 кілометрі автодороги Одеса – Рені, поблизу пропускного пункту "Паланка", сталася ДТП. Внаслідок аварії рух транспорту зараз здійснюється лише по одній смузі. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, водій вантажівки не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся і перегородив обидві смуги дороги. Водій відбувся саднами.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наразі поліцейські Одеського районного управління поліції №2 встановлюють всі обставини аварії та забезпечують безпеку дорожнього руху.

На трасі Одеса – Рені через ДТП обмежено рух транспорту.На трасі Одеса – Рені через ДТП обмежено рух транспорту. Фото: od.npu.gov.ua

Правоохоронці закликають водіїв за можливості обирати альтернативний маршрут і бути максимально уважними на дорозі.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили у пресслужбі Служби автомобільних доріг в Одеській області, станом на 13:50 рух відновили.

Нагадаємо, 19 жовтня на трасі Одеса – Рені утворився затор через дві ДТП, які сталися біля села Великий Дальник Біляївського району. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса Volkswagen і вантажного автомобіля MAN постраждала жінка. Ще одна людина отримала травми в аварії за участю буса Citroen та вантажівки Renault Magnum.

Також ми повідомляли про те, що під Одесою автомобіль Mersedes Benz врізався в електроопору. Внаслідок цього ДТП водій загинув на місці, а його 36-річна пасажирка померла в лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах