На Одещині через сім років виправдали поліцейську, яку звинувачували у корупції

На Одещині через сім років виправдали поліцейську, яку звинувачували у корупції.

На Одещині через сім років виправдали поліцейську, яку звинувачували у корупції. Фото: studspravka.com.ua

Події
31 серпня 2022 17:26

На Одещині через сім років виправдали поліцейську, яку звинувачували у корупції. Більшість доказів проти жінки отримали з порушенням процедури. Таке рішення ухвалив Іллічівський міський суд 9 серпня.

Все почалося з ДТП, що сталася у Чорноморську у серпні 2015 року. Тоді чоловік за кермом авто наїхав на пішохода. Слідчий поліції розповіла водієві, що йому загрожує кримінальна відповідальність. Щоб цього не сталося, вона, за словами автомобіліста, кілька разів вимагала у нього гроші або натякала на хабар у сумі 500 доларів. Тоді водій звернувся зі скаргою на слідчого до прокуратури та внутрішньої безпеки поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У вересні 2015 року він передав поліцейській 11 000 мічених купюр. Після цього жінку затримали. На суді вона все заперечувала, а провадження невдовзі після його затримання закрив інший слідчий. Як виявилося, саме він розслідував ДТП, тоді як підсудна лише допомагала складати протокол. Зрештою, суд дійшов висновку, що слідчі дії проводилися без необхідного дозволу, а інші докази недостатні для визнання вини.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах