На Одещині пасажирський автобус влетів у вантажівку: є загиблий (оновлено)

На Одещині пасажирський автобус влетів у вантажівку.

На Одещині пасажирський автобус влетів у вантажівку. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 грудня 2022 10:53

У ніч проти п'ятниці, 9 грудня, в районі села Знам'янка Березовського району Одеської області рейсовий автобус "Львів-Одеса" зіткнувся з фурою. 

Аварія сталася близько 1:00, коли автобус Van Hool рухався зі Львова до Одеси. За даними очевидців, через удар він залишився без носової частини, де сиділи водії (основний та запасний). Внаслідок зіткнення загинув другий водій. Той, хто був за кермом, постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, у ДТП постраждали ще чотири пасажири рейсового автобуса. Потерпілі пополі у лікарню на амбулаторне лікування.

"Автобус марки Van Hool їхав у бік Одеси і піднімався затяжним підйомом, а перед ним їхав зерновоз Scania. Водій туристичного автобуса не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою попереду", - розповіли ZAXID.NET у поліції.

Оновлено:

За даними Нацполіції, в результаті аварії загинув водій автобуса, який відпочивав. Його напарник, який був за кермом, і ще четверо їхніх пасажирів отримали травми і потрапили до лікарні. Водій вантажівки не постраждав. Поліцейські встановлюють повні обставини події. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або зазнали тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках виробництва призначили низку експертиз. Ведеться слідство.

  • На Одещині пасажирський автобус влетів у вантажівку: є загиблий (оновлено) фото
  • На Одещині пасажирський автобус влетів у вантажівку: є загиблий (оновлено) фото 1
  • На Одещині пасажирський автобус влетів у вантажівку: є загиблий (оновлено) фото 2

На Одещині пасажирський автобус влетів у вантажівку: є загиблий (оновлено) фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах