На Одещині під колесами мікроавтобуса загинув пішохід

На Одещині під колесами мікроавтобуса загинув пішохід.

На Одещині під колесами мікроавтобуса загинув пішохід. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 лютого 2023 12:19

4 лютого близько 18:00 на трасі Одеса – Рені біля села Саф'яни Ізмаїльського району сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередніми даними, 51-річний водій мікроавтобуса Hyundai, рухаючись автошляхом, скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину траси в невстановленому місці. Від отриманих травм 60-річний потерпілий загинув.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП ГУ ГУНП в Одеській області та співробітники територіального підрозділу поліції.

На Одещині під колесами мікроавтобуса загинув пішохід.На Одещині під колесами мікроавтобуса загинув пішохід. Фото: od.npu.gov.ua

Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії. Також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України. Рух транспорту на вказаній ділянці траси після аварії не обмежували.

Нагадаємо, тиждень тому через несприятливі погодні умови в Одеській області сталося дві ДТП, внаслідок яких постраждали четверо людей, зокрема двоє дітей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах