Через негоду в Одеській області сталося дві ДТП: постраждали четверо людей, зокрема двоє дітей

Через негоду в Одеській області сталося дві ДТП: постраждали четверо людей, зокрема двоє дітей.

Через негоду в Одеській області сталося дві ДТП: постраждали четверо людей, зокрема двоє дітей. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
29 сiчня 2023 13:31

Через погіршення погодних умов 28 січня на Одещині сталося дві ДТП із постраждалими. Про це повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, на трасі Одеса – Рені в Арцизькому районі легковий автомобіль з'їхав у кювет. Внаслідок аварії 63-річна пасажирка отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом стегна та забій хребта. Постраждалу у тяжкому стані госпіталізували до Татарбунарської центральної районної лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще одна ДТП сталася на трасі Біляївка – Маяки. Там внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів постраждав 22-річний хлопець та двоє дітей, яких госпіталізували до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

"Будьте обережні за кермом, особливо під час негоди. Не перевищуйте швидкість, не порушуйте правила дорожнього руху, обов'язково пристібайте паски безпеки і використовуйте дитячі автокрісла для перевезення дітей", – закликають медики громадян.

Нагадаємо, 28 січня на трасі Одеса – Рені через погіршення погодних умов на добу перекрили рух для вантажних автомобілів, щоб запобігти ДТП та пробкам. Станом на 12:00 29 січня рух для фур на автотрасі вже відкрили, хоча раніше повідомляли, що проїзд буде перекрито до 13:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах