На Одещині у переселенців відібрали авто та цінності на 750 тисяч гривень

На Одещині у переселенців відібрали авто та цінності на 750 тисяч гривень.

На Одещині у переселенців відібрали авто та цінності на 750 тисяч гривень. Фото: yaizakon.com.ua

Події
10 червня 2022 15:43

На Одещині четверо мешканців Ізмаїльського району пограбували переселенців із Миколаєва. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Одеської прокуратури.

Так, вони підозрюються у розбійному нападі, скоєному в умовах військового стану, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному поводженні з вогнепальною зброєю (частина 4 статті 187, частина третя статті 289, частина перша статті 263 Кримінального Кодексу України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, в Ізмаїлі підозрювані напали на двох переселенців із Миколаєва, які перебували у припаркованому автомобілі на одній із вулиць міста.

Злочинці зі зброєю витягли жертв із салону, повалили на землю та побили їх, вимагаючи віддати їм цінні речі та гроші. Таким чином, вони привласнили майно потерпілих на загальну суму майже 750 тисяч гривень. Наразі обвинувачені перебувають під вартою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах