На Одещині ухилист хотів втекти за кордон, але впав у рів: довелося кликати прикордонників

На Одещині ухилист хотів втекти за кордон, але впав у рів: довелося кликати прикордонників.

На Одещині ухилист хотів втекти за кордон, але впав у рів: довелося кликати прикордонників. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
17 сiчня 2023 14:51

Вночі на півдні Одеської області біля кордону з Молдовою порушник кордону впав триметровий рів і був змушений кликати прикордонників. Про це повідомили у Південному регіональному управлінні ДПСУ.

Незаконно перетнути кордон на Одещині, ризикуючи життям, вирішив мешканець Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, учора ввечері прикордонникам Білгород-Дністровського загону надійшла інформація про те, що поблизу кордону чути крики про допомогу. До місця події одразу приїхав прикордонний наряд відділу "Староказаче", який виявив чоловіка, який виглядав з інженерного рову і благав витягнути його. Правоохоронці допомогли чоловікові вибратися.

Як виявилося, "мандрівник" незаконним способом хотів дістатися Республіки Молдова через обмеження у перетині кордону. Проте, потрапити до "пастки" він не розраховував. За трансфер ближче до кордону заплатив невідомому три тисячі доларів США. Далі, прямуючи у напрямку українсько-молдавського кордону в обхід пунктів пропуску, він у темряві впав у рів, який прикордонники обладнали як інженерне загородження. Звідти не зміг вибратися самостійно.

У темряві чоловік почув, що у рів затікає вода. 44-річний правопорушник зізнався, що дуже злякався і почав кликати на допомогу. За спробу незаконного перетину кордону правопорушника було притягнуто до адміністративної відповідальності.

На Одещині ухилист хотів втекти за кордон, але впав у рів: довелося кликати прикордонників.На Одещині ухилист хотів втекти за кордон, але впав у рів: довелося кликати прикордонників. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах