На Одещині зловили двох "ухилянтів", які намагалися потрапити до Молдови через снігові поля

На Одещині зловили двох "ухилянтів", які намагалися потрапити до Молдови через снігові поля.

На Одещині зловили двох "ухилянтів", які намагалися потрапити до Молдови через снігові поля. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
03 лютого 2023 13:44

На Одещині зловили двох "уклоністів", які намагалися потрапити до Молдови через снігові поля. Про це повідомляє пресслужба Ізмаїльського прикордонного загону.

Так, 2 лютого двох громадян України затримали прикордонники Ізмаїльського загону на державному кордоні, неподалік села Кубій Болградського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Порушники йшли полями, але білий покрив снігу добре виділив їхні силуети в нічний час, що дозволило охоронцям кордону вчасно відреагувати та затримати їх. На "мандрівників", мешканців Саратського та Ізмаїльського районів, склали протоколи про адміністративні правопорушення за частиною другою статті 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону". Справи направили до суду.

45-річну мешканку Великомихайлівської ОТГ Одеської області затримали за переправку двох ухилістів через кордон в обхід пунктів пропуску, тепер на неї чекає суд.

Жінка разом із спільниками, матеріали за якими виділили в окреме кримінальне провадження, на таксі довезла "клієнтів" до околиці одного з прикордонних сіл, а далі пішки направила їх до кордону України з Молдовою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах