На передовий загинув морпіх із Одеської області

На передовій загинув морпіх із Одеської області.

На передовій загинув морпіх із Одеської області. Фото: facebook.com/Lili Vysotskaya

Події
15 червня 2022 16:09

На фронті загинув морпіх із Одеської області Сергій Гажій. Йому був 51 рік. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на мешканців громади у соціальних мережах.

Сергій жив у селі Сінне Балтської громади. Він служив у 137-му окремому батальйоні морської піхоти у Миколаївській області та загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення військових дій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На згадку про загиблого героя в Балтській громаді сьогодні, 15 червня, оголосили день жалоби. Міська рада просить припустити державні прапори на установах, організаціях, торгових точках та утриматися від музики та розваг.

Вічна пам'ять Героям України!

Раніше ми повідомляли, що сьогодні у виконкомі міста Ізмаїл Одеської області пройшла церемонія вручення нагороди Героя України мамі загиблого захисника Владислава Лященка, який героїчно загинув 11 лютого 2021 поблизу селища Новомихайлівка Маріїнського району Донецької області. На той момент бійцю 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу було лише 24 роки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах