На трасі Київ – Одеса зіткнулися легковик і фура: один водій загинув

На трасі Київ – Одеса зіткнулися легковик і фура: один водій загинув.

На трасі Київ – Одеса зіткнулися легковик і фура: один водій загинув. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 листопада 2022 13:08

Увечері 4 листопада, близько 21:30, на автодорозі сполученням Київ – Одеса, між населеними пунктами Болгарка і Хоминка, сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Попередньо встановлено, що 31-річний водій легкового автомобіля Daewoo Nexia, рухаючись у напрямку Києва, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з вантажним автомобілем DAF, за кермом якого був 37-річний чоловік.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Від отриманих травм водій легкового авто загинув до приїзду "швидкої". Водій вантажівки не постраждав.

На трасі Київ – Одеса зіткнулися легковик і фура: один водій загинув.На трасі Київ – Одеса зіткнулися легковик і фура: один водій загинув. Фото: od.npu.gov.ua

На місці події працювали співробітники відділення поліції №2 Одеського районного управління поліції №2 та слідчо-оперативної групи з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області. Відомості про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілому") Кримінального кодексу України.

Наразі триває слідство.

Нагадаємо, два дні тому на трасі Одеса – Рені перекинувся у кювет пасажирський автобус "Одеса – Варна". На момент аварії в салоні перебували дев'ять пасажирів і двоє водіїв. З місця події до лікарні доставили трьох пасажирів і водія, який був за кермом автобуса.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах