На в'їзді до Одеси вантажівка збила матір із семирічною донькою: жінка померла

На в'їзді до Одеси вантажівка збила матір із семирічною донькою: жінка померла.

На в'їзді до Одеси вантажівка збила матір із семирічною донькою: жінка померла. Фото: od.npu.gov.ua

Події
10 серпня 2022 19:50

Одеські поліцейські розслідують обставини ДТП, у якій постраждали мати з маленькою дитиною. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Так, учора опівдні на Київському шосе, на в'їзді до Одеси, 37-річний водій автомобіля "VOLVO" наїхав на 33-річну та семирічну мешканок Болградського району, які переходили проїжджу частину дороги на перехресті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Потерпілих забрала "швидка". На жаль, травми, отримані жінкою, виявилися смертельними. Постраждала померла у лікарні. Її донька отримала черепно-мозкову травму та забійні рани. Наразі дитина перебуває на стаціонарному лікуванні в медичному закладі.

Водія перевірили на вміст алкоголю в крові. Результати перевірки показали, що на момент ДТП він був тверезий. Поліцейські розпочали провадження за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або зазнали тяжкого тілесного ушкодження") Кримінального кодексу України.

Для з'ясування всіх обставин події проведуть низку експертиз. Наразі триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах