Обстановка в регіоні від ОК "Південь": що в Чорному морі та Придністров'ї зараз

Обстановка в регіоні від ОК "Південь": що в Чорному морі та Придністров'ї зараз.

Обстановка в регіоні від ОК "Південь": що в Чорному морі та Придністров'ї зараз. Фото: facebook.com/okPivden

Події
23 травня 2022 15:16

Стала відома поточна оперативна обстановка на Одещині та на Півдні України станом на полудень 23 травня. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Так, корабельне угруповання РФ у північно-західній частині Чорного моря продовжує тримати блокаду судноплавства та нести загрозу ракетним ударам. Імовірність проведення будь-яких операцій навколо острова Зміїного та висадки десанту знизила штормова погода, але загальна ситуація не виключає їх повністю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У цілому нині обстановка на Бессарабському напрямі стабільно напружена, але контролюється силами оборони. На території Придністровського регіону Республіки Молдова значних переміщень особового складу та техніки не фіксується.



Нагадаємо, що спікер Одеської ОВА Сергій Братчук запевнив, що наступи на Одесу з боку Молдови на даний момент неможливо, тим самим спростував заяву The Sunday Times, яка раніше заявила про такий розвиток подій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах