Одеситів попереджають про можливе збільшення кількості обстрілів

Одеситів попереджають про можливе збільшення кількості обстрілів.

Одеситів попереджають про можливе збільшення кількості обстрілів. Фото: odessa-life.od.ua

Події
22 серпня 2022 10:18

Росія нарощує кількість ракетоносців у Чорному морі напередодні Дня незалежності України, 24 серпня. Одесити попросили максимально відповідально ставитися до повітряних тривог, оскільки можливі провокації. Про це повідомляють у Оперативному Командуванні "Південь".

"Ми бачимо, що вони суттєво збільшили кількість ракетоносців у Чорному морі. Зокрема, з ракетами "Калібр" їх зараз п'ять, у тому числі й підводні", – повідомила речник прес-служби ОК Наталія Гуменюк.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому городян попросили не панікувати.

Також про посилення обстрілів у День Незалежності попереджає Офіс Президента. Ворог спробує наростити удари по мирних містах крилатими ракетами, щоб помститися за невдачі у повномасштабній війні. Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону 21 серпня заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

При цьому у своєму ранковому зверненні речник Одеської ОВА Сергій Братчук прокоментував інформацію про те, що цей тиждень буде для українців важким:

"Кажуть, важкий тиждень… Не набагато важчий, ніж він був 24 лютого нинішнього року. А День незалежності, день оновлення нашої державної незалежності, ми все одно відсвяткуємо. У душі, у серці. То це наше українське свято. І сьогодні історія сучасності пишеться українською мовою", – підсумував він.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах