Відомий магазин "Одеська книжка" закривається

"Одеська книжка" закривається та розпродає книги зі знижкою.

"Одеська книжка" закривається та розпродає книги зі знижкою. Фото: facebook.com/odessa.kniga

Події
25 липня 2022 19:09

Відома книгарня "Одеська книга" на вулиці Катерининській площі закривається. У зв'язку із закриттям у магазині оголосили розпродаж книг зі знижкою 20-30%. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу магазину.

Магазин пережив пандемію, але через воєнний стан чотири місяці до магазину взагалі не було доступу. Купити книги можна було лише онлайн.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Практично весь одеський асортимент можна переглянути на сайті. Неодеські книги опубліковані на сторінках у Facebook та Instagram – odesskaya_kniga. Книги надсилають новою поштою, також можливе самовивезення – Разумовська, 21 видавництво "Астропринт", у будні з 10 до 18.00.

Зазначимо, що книгарня досить відома в Одесі. Він працював близько 15 років.

Нагадаємо, що Приморський районний суд Одеси засудив любителя Росії до чотирьох років із дворічним випробувальним терміном та зобов'язав його прочитати 10-томну монографію Михайла Грушевського "Історія України-Русі" за антиукраїнську пропаганду в соцмережі "Однокласники".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах