Одеська область отримала понад дві сотні генераторів від ОАЕ

Одеська область отримала понад дві сотні генераторів від ОАЕ.

Одеська область отримала понад дві сотні генераторів від ОАЕ. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
08 сiчня 2023 17:33

Керівництво Об'єднаних Арабських Еміратів поставило до Одеської області 208 генераторів. Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Наш регіон отримав дані прилади у рамках програми Фонду державного майна України та державних інституцій "Утеплюємо країну".

Одеська область отримала понад дві сотні генераторів від ОАЕ.Одеська область отримала понад дві сотні генераторів від ОАЕ. Фото: facebook.com/oda.odesa

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами начальника Одеської ОВА Максима Марченка, усі 208 поставлених генераторів пропорційно розподілять серед районів і громад Одеської області для забезпечення першочергових потреб населення і об'єктів критичної інфраструктури.

Одеська область отримала понад дві сотні генераторів від ОАЕ.Одеська область отримала понад дві сотні генераторів від ОАЕ. Фото: facebook.com/oda.odesa

Раніше Одеська область отримала десять генераторів та машину швидкої допомоги від Поморського воєводства Республіки Польща, а також 23 генератори у рамках програми "Український фонд швидкого реагування" IREX, за підтримки Державного департаменту США.

Сьогодні на Одещині знову діють стабілізаційні відключення світла. Енергетики просять громадян відповідально споживати електроенергію, щоб уникнути навантаження електромереж та аварій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах