Одеські та херсонські зенітники збили п'ять дронів-камікадзе, випущених по Миколаївській області

Одеські та херсонські зенітники збили п'ять дронів-камікадзе, випущених по Миколаївській області.

Одеські та херсонські зенітники збили п'ять дронів-камікадзе, випущених по Миколаївській області. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
02 жовтня 2022 09:45

Уночі, 02 жовтня, російські окупаційні війська атакували Миколаївську область сімома дронами-камікадзе Shahed-136. Про це повідомили у пресслужбі повітряного командування "Південь".

П'ять ворожих безпілотників знищили підрозділи зенітної ракетної Одеської бригади та Херсонської зенітної ракетної бригади повітряного командування "Південь".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 29 вересня, близько 17:00, у Баштанському районі Миколаївської області воїни зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збили два російських штурмовики Су-25.

У ніч із 29 на 30 вересня сили протиповітряної оборони збили над Одеською затокою два дрони-камікадзе, які були на підльоті до міста. Ще три ворожих дрони підрозділи повітряного командування "Південь" знищили на Миколаївщині.

30 вересня, близько 20:00, у небі біля Одеси сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили над морем російський безпілотник оперативно-тактичного рівня. За попередньою інформацією, наші захисники знищили БПЛА "Орлан-10".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах