Одеському актору, який служить у ЗСУ, прийшла повістка до армії РФ

Одеському актору, який служить у ЗСУ, прийшла повістка до армії РФ.

Одеському актору, який служить у ЗСУ, прийшла повістка до армії РФ. Фото: instagram.com/shevchuck_ov

Події
12 жовтня 2022 23:59

Актору та режисеру Олегу Шевчуку, який зараз захищає Україну в лавах ЗСУ, прийшла повістка на "часткову мобілізацію до армії РФ". Про це актор повідомив у своєму Instagram.

"Я не живу в Криму з 2005 року. Вчора, в Сімферополі, мені прийшла повістка. Це все, що потрібно знати про "частичную мобилизацию", – написав Олег Шевчук.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Актору Олегу Шевчуку прийшла повістка до армії РФ.Актору Олегу Шевчуку прийшла повістка до армії РФ. Фото: instagram.com/shevchuck_ov

До початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Олег Шевчук працював у Театрі на Чайній. Два роки тому він разом із Данилом Савченком знявся у художньому українсько-турецькому фільмі "Клондайк" режисера Марини Ер Горбач, який присвячений авіакатастрофі літака малайзійських авіаліній рейсу MH17.

Цього року за рішенням українського Оскарівського комітету цей фільм боротиметься за нагороду Американської кіноакадемії в номінації "Кращий міжнародний повнометражний фільм".

В український прокат "Клондайк" вийде 3 листопада.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах