ООН фінансово допоможе переселенцям на Одещині

ООН фінансово допоможе переселенцям на Одещині.

ООН фінансово допоможе переселенцям на Одещині. Фото: stopcor.org

Події
14 листопада 2022 17:19

Глава Саб-офісу правління Верховного комісара ООН Мішель Альфаро під час візиту до Одеси заявила, що УВКБ ООН готова надати грошову допомогу понад 25 000 осіб, які постраждали від конфлікту або є ВПО та проживають на території Одеської області. Про це 14 листопада під час візиту до Одеси розповів генеральний прокурор України Андрій Костін.

Мішель Альфаро надала інформацію щодо забезпечення комплектами будівельних матеріалів та засобів для ремонту постраждалим сім'ям, будинки яких пошкоджені внаслідок ракетних ударів. Крім цього, вона повідомила, що видано непродовольчі товари – ковдри, покривала, постільну білизну, матраци та кухонні набори сім'ям внутрішньо переміщених осіб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час зустрічі домовилися підписати меморандум про взаєморозуміння між Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців та Одеською обласною державною адміністрацією.

ООН фінансово допоможе переселенцям на Одещині.ООН фінансово допоможе переселенцям на Одещині. Фото: facebook.com/romangrigorishun

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах