Оренда генератора в Одесі: ціни й умови

Оренда генератора в Одесі: ціни й умови.

Оренда генератора в Одесі: ціни й умови. Фото ілюстративне: pikkampani.com

Події
08 грудня 2022 20:57

Через те, що російські окупанти неодноразово атакують енергетичні об'єкти України, екстрені відключення світла останнім часом стали щоденною нормою для багатьох регіонів, зокрема й для Одеського. Працювати й жити без електроенергії складно, а для того, щоб купити генератор, потрібно витратити чималі гроші. Втім, є альтернативний варіант: взяти генератор в оренду.

Vgorode дізнався, на яких умовах можна орендувати генератор в Одесі та скільки це коштуватиме.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Де орендувати генератор в Одесі та скільки це коштує

Пропозиції щодо оренди генератора варто шукати на платформі онлайн-оголошень ОЛХ та інших онлайн-ресурсах в Інтернеті. Прилад можна орендувати на добу, кілька днів, тиждень і місяць. Ціна оренди залежить від терміну оренди, а також потужності і виду генератора.

Наприклад, бензиновий генератор потужністю 2,2 кВт можна орендувати за 500 гривень на добу, за 450 гривень – на термін від трьох до п'яти діб або за 400 гривень – на термін від десяти діб. Оренда такого ж генератора потужністю 5 кВт обійдеться в 1 100 гривень за добу, у 1000 гривень – за прокат на строк від трьох до десяти діб або ж у 800 гривень – за користування протягом понад десяти діб. Бензиновий генератор потужністю 8 кВт можна орендувати за 1 200 гривень на добу.

Дизельний генератор потужністю 3 кВт можна орендувати за 500 гривень на добу.

Умови оренди генератора

Для оформлення оренди власник генератора може попросити копію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, а також грошову заставу в розмірі від п'яти тисяч гривень і вище. Також доведеться заплатити за доставку, підключення, інструктаж і купити бензин чи дизель.

Нагадаємо, після чергового масованого ракетного удару РФ 5 грудня стан української енергосистеми був відкинутий на тиждень тому. Через це довелося повернутися до екстрених вимкнень електроенергії. Як повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, 5 грудня росіяни випустили сім ракет по електричній підстанції в Одеській області. Ще вісім ракет збила над нашою областю ППО.

Увечері 7 грудня начальник Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що в ніч проти 8 грудня в Одесі й Одеському районі забезпечать електроенергією всіх споживачів, а відключень електроенергії в найближчу добу не буде. Станом на 8 грудня електроенергію, як і обіцяли, повернули до всіх будинків нашого міста й Одеського району, проте деякі споживачі все ж таки залишилися без світла, оскільки через перенавантаження мереж обладнання вийшло з ладу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах