Отримай відповідь: як навчатимуться одеські школярі в умовах можливого відключення світла

Отримай відповідь: як навчатимуться одеські школярі в умовах можливого відключення світла.

Отримай відповідь: як навчатимуться одеські школярі в умовах можливого відключення світла. Фото: depositphotos.com

Події
30 жовтня 2022 17:42

З понеділка у школах знову розпочинається навчання, тому організатори навчального процесу заздалегідь готуються до організації навчального процесу в умовах можливого відключення електроенергії і конструюють моделі проведення уроків у різний час. Про це повідомила директор департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

З 1 листопада уроки в школах проводитимуть так само, як і до канікул, але після того, як з'являться графіки відключень, розклад змінять протягом кількох днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Залежно від місця проживання учнів і графіків відключення світла дітей, які навчаються у паралельних класах, можливо, будуть об'єднуватись у групи. Звичайний розклад може змінюватись. Це зумовлено тим, що вивчення деяких предметів вимагає щоденного контакту з учителем, тоді як інші предмети діти можуть прочитати самостійно, а потім обговорити з викладачем. Крім того, можуть змінитися обсяг і характер домашніх завдань.

Олена Буйневич нагадала, що якщо дитина не має звичайних підручників, то варто завантажити потрібні книги в електронному форматі, а будь-який урок можна переглянути на сайті департаменту. Також вона порадила батькам переглянути свій графік, щоб по телефону чи особисто контролювати підключення дитини до занять.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах