Отримай відповідь: скільки військовозобов'язаних намагалися втекти з Одеської області

Цифр дня.

Цифр дня. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
09 серпня 2022 16:00

З початку повномасштабного вторгнення на Одещині затримали 216 призовників, які намагалися перетнути державний кордон поза пунктами пропуску. Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Усіх затриманих притягли до адміністративної відповідальності. Крім того, під час взаємодії з молдавськими прикордонниками затримали 118 призовників.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у пунктах пропуску виявили 78 чоловіків призовного віку з підробленими медичними документами та студентськими квитками. Окрім адміністративних правопорушень, з усіх випадків порушили кримінальне провадження за фактом підробки документів. При поверненні в Україну чоловіків призовного віку у пунктах пропуску зафіксували 124 випадки незаконного виїзду за кордон, у тому числі з використанням подвійного громадянства.

До кримінальної відповідальності за статтею 332 Кримінального Кодексу України притягли одну людину, ще двом оголосили підозри. Також прикордонники зафіксували 16 відмов від хабарів на загальну суму 10600 доларів, 10 євро та 30 тисяч гривень. Найбільший запропонований хабар – дві тисячі доларів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах