Під сигнали повітряної тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Під сигнали повітряної тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Під сигнали повітряної тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/yuri.bershadsky

Події
25 червня 2022 08:09

Ніч із 24 на 25 червня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги, проте без обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на речника Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Сьогодні вночі повітряні тривоги лунали по всій території нашої країни. За попередніми даними, кілька десятків крилатих ракет прилетіли до різних областей України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

У Чорному морі продовжується блокування цивільного судноплавства. У північно-західній частині на даний момент знаходяться чотири кораблі-носія крилатих ракет морського базування типу "Калібр". Також ворог продовжує загрожувати ракетними ударами з території тимчасово окупованого Криму.

На південному напрямку точаться бої. Окупанти намагаються вести контратаку, проте наші захисники тримають оборону, відбивають атаки та в деяких місцях також наступають.

За словами Сергія Братчука, ворог зараз посилив авіаційні, ракетні та артилерійські обстріли по всій території України для того, щоб таким чином відвернути увагу від основних територій, де ведуться найважчі бої. Насамперед йдеться про Донецьку та Луганську області, куди противник направив усі свої зусилля. Спроби атакувати ракетами наші об'єкти інфраструктури, наші підрозділи, наприклад, у Чернігівській та Миколаївській областях – це маневри, що відволікають, які створюють певні труднощі для перекидання Збройних сил на відповідні напрямки.

Також представник військової адміністрації вкотре закликав одеситів не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах