Після ракетної атаки: як минула ніч в Одесі й області сьогодні

Після ракетної атаки: як минула ніч в Одесі й області сьогодні.

Після ракетної атаки: як минула ніч в Одесі й області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
15 сiчня 2023 10:38

Попри те, що напередодні ворог завдав чергового масованого ракетного удару по Україні, ніч із 14 на 15 січня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація в нашому регіоні повністю контрольована.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На жаль, учора було влучання у критичну інфраструктуру Одеського регіону. Наразі ліквідують наслідки цього обстрілу.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Як повідомила в ефірі телемарафону "Єдині новини", начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, під час атаки 14 січня росіяни випустили половину із 36 ракет, якими споряджені ракетоносці в Чорному морі.

"Те, що вони збільшили корабельне угруповання в Чорному морі, було ознакою підготовки до масованої атаки, і ми це спостерігали і попереджали про це. Вчора ми бачили, що вони спорядили п'ять ракетоносіїв, серед яких один підводний, і використовували ракети типу "Калібр" під час масованої ракетної атаки. Якщо вчора у Чорному морі знаходився запас у 36 ракет, то близько половини вони використали під час атаки", – зазначила Наталя Гуменюк.

Також вона додала, що ракетоносці із запасом "Калібрів" на борту, як і раніше, перебувають на бойовому чергуванні в Чорному морі, тому розслаблятися та ігнорувати сигнали повітряної тривоги не варто.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах