Помстився сусідці: на Одещині хлопець жорстоко вбив собаку та п'ятьох цуценят

Помстився сусідці: на Одещині хлопець жорстоко вбив собаку та п'ятьох цуценят.

Помстився сусідці: на Одещині хлопець жорстоко вбив собаку та п'ятьох цуценят. Фото ілюстративне: funart.pro

Події
02 липня 2022 17:25

На Одещині поліцейські затримали молодого хлопця, який безжально розправився з шістьма собаками. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

Так, увечері 1 липня до поліції звернулася мешканка Тарутинської громади. Жінка повідомила, що хтось жорстоко вбив її собаку із цуценятами.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вже за кілька годин правоохоронці викрили та затримали 19-річного мешканця Болградського району. Виявилося, що напередодні вбивства фігурант просив сусідку, щоб вона позичила йому грошей. Отримавши відмову, молодик, недовго думаючи, забрався на подвір'я до жінки вночі і переконавшись, що господині немає вдома, спочатку зарубав сокирою її собаку, а потім розпилив заздалегідь підготовленою будівельною пилкою п'ятьох цуценят.

Знаряддя злочину поліцейські вилучили, а тіла тварин направили на експертизу. Свою провину живодер заперечувати не став. Згідно з третьою частиною статті 299 Кримінального кодексу України, за особливо жорстоке поводження з двома та більше тваринами йому загрожує покарання у вигляді від трьох до восьми років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах