Попри шторм: із порту Одеси вийшло ще одне судно з українським зерном

Попри шторм: із порту Одеси вийшло ще одне судно з українським зерном.

Попри шторм: із порту Одеси вийшло ще одне судно з українським зерном. Фото ілюстративне: facebook.com/oleksandr.kubrakov

Події
03 вересня 2022 20:43

Сьогодні, 3 вересня, з порту Одеси "зерновим коридором" вийшло ще одне судно з українською агропродукцією. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони Туреччини.

"У рамках відвантаження зерна: через несприятливі погодні умови в українських портах очікують виходу дев'ять суден, а одне судно вийшло з порту", – йдеться у повідомленні відомства.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, уранці 2 вересня з портів Одеської області вирушили ще шість суховантажів із зерном. Балкер STELLA GS відправився від причалів одеського порту. Судно CANGA STAR, танкери KATSUYAMA та MAVKA, а також суховантажне судно SPRING вийшли з порту Чорноморськ, а балкер FULMAR S – з порту Південний.

Загалом за перший місяць роботи "зернового коридору", тобто за серпень, із портів Одеса, Чорноморськ та Південний вдалося вивезти понад 1,7 мільйона тонн агропродукції.

Як повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, у вересні обсяг перевалки планують збільшити до трьох мільйонів тонн.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах