Порушення після "прильоту" та п'яний антирекордсмен: одеські патрульні відзвітували за добу

Порушення після "прильоту" та п'яний антирекордсмен: одеські патрульні відзвітували за добу.

Порушення після "прильоту" та п'яний антирекордсмен: одеські патрульні відзвітували за добу. Скриншот відео: facebook.com/odesapolice

Події
16 липня 2022 13:50

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 1 074 виклики. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції Одеської області Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 78 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 17 порушників комендантської години, виявили трьох осіб із наркотичними речовинами та зупинили 14 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

Антирекордсмен доби – це водій автомобіля Nissan, який у нетверезому стані заволодів чужим транспортним засобом на вулиці Варненській та вчинив ДТП. Драгер показав результат 2,94 проміле, що у 15 разів перевищує встановлену норму.

Учора на вулиці Чорноморського козацтва сталася ДТП за участю велосипеда. За попередньою інформацією, жінка-водій автомобіля Mitsubishi не дотримувалася безпечного інтервалу та зіткнулася з велосипедистом. Веловодія доправили до лікарні. На місці працював слідчий.

Протягом доби патрульні поліцейські розшукали та повернули додому двох людей. Перша подія сталася на вулиці Фонтанська дорога. Патрульним надійшло повідомлення про жінку, яка загубилася. На місці виклику патрульні з'ясували, що жінка не пам'ятає навіть своєї адреси, проте назвала своє ім'я. За допомогою розшукових дій правоохоронці встановили місце її проживання, а також дізналися, що родичі зниклої вже її розшукують. Зрештою жінку повернули додому. Друга подія сталася у Київському районі. Патрульні виявили молоду жінку, яка загубилася та розмовляла іноземною мовою. Виявилося, що жінка хворіє і її вже розшукують рідні, тож її негайно повернули до родини.

Патрульні поліцейські продовжують виявляти осіб, які можуть бути причетними до співпраці з країною-агресором. Учора вдень у Приморському районі спільно із військовослужбовцями патрульні затримали чоловіка, який фотографував стратегічно важливі об'єкти. Також під час огляду його мобільного телефону виявили багато фотографій блокпостів, військовослужбовців та об'єктів інфраструктури. Підозрюваного передали відповідним службам.

Сьогодні вранці після вибуху патрульні поліцейські затримали чоловіка, який знімав місце прильоту. Затриманий поводився неадекватно, не реагував на законні вимоги патрульних поліцейських, тому стосовно нього застосували спецзасоби. Під час перевірки його мобільного телефону виявили велику кількість фотографій об'єктів інфраструктури та активне спілкування з абонентами із РФ. Окрім нього, патрульні затримали ще трьох осіб, які фотографували та знімали на відео місце прильоту. У їхніх телефонах також виявили фотографії блокпостів та об'єктів інфраструктури. Усіх затриманих передали відповідній службі.

Алла Марченко наголосила, що в країні йде війна та діє заборона на фото- та відеофіксацію об'єктів інфраструктури, блокпостів та розміщення військовослужбовців. За порушення цієї заборони передбачена кримінальну відповідальність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах