Представницею мовного омбудсмена на півдні України стала депутатка з Одеси

Представницею мовного омбудсмена на півдні України стала депутатка з Одеси.

Представницею мовного омбудсмена на півдні України стала депутатка з Одеси. Фото: Ярослава Вітко-Присяжнюк/facebook.com

Події
04 серпня 2022 14:36

Сьогодні, 4 серпня, в Одесі презентували нову представницю мовного омбудсмена на Півдні України. Нею стала депутатка з Одеси Ярослава Вітка. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Також під час заходу начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з Уповноваженим із захисту державної мови Тарасом Кременем. Сторони обговорили важливість дотримання мовного законодавства, зокрема Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Йшлося про розробку та затвердження регіональної програми популяризації та захисту української мови в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що Ярослава Вітко є депутаткою Одеської районної ради від партії "Європейська солідарність" та керівницею громадської організації "Одеса україномовна". Вона закінчила Одеський національний університет імені Мечнікова.

Представницею мовного омбудсмена на півдні України стала депутатка з Одеси.Представницею мовного омбудсмена на півдні України стала депутатка з Одеси. Фото: facebook.com/oda.odesa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах