Ракетоносець, два БДК і чергова міна: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Ракетоносець, два БДК і чергова міна: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Ракетоносець, два БДК і чергова міна: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото ілюстративне (скриншот відео facebook.com/okPivden)

Події
14 сiчня 2023 10:05

Ніч із 13 на 14 січня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Водночас ворог, як і раніше, готується до чергових атак на нашу критичну енергетичну інфраструктуру, тому варто не втрачати пильності і при сигналі повітряної тривоги проходити в укриття.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Одеському регіоні продовжується контрдиверсійна робота. Також працює "зерновий коридор". У рамках "Зернової ініціативи" з портів Великої Одеси вже відправили перший у 2023 році мільйон вантажу.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі до семи одиниць, серед яких один ракетоносець із вісьмома ракетами "Калібр" і два великі десантні кораблі.

Шторм трохи поменшав, проте мінна небезпека залишається високою. Так, 13 січня Сили оборони виявили і контрольовано знищили у прибрежних водах Одеської області чергову ворожу міну, яка дрейфувала в морі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах