Розпалювали піч: подробиці пожежі на Одещині, яка забрала життя трьох малюків і молодої жінки

Розпалювали піч: подробиці пожежі в Одеській області, яка забрала життя трьох малюків і молодої жінки.

Розпалювали піч: подробиці пожежі в Одеській області, яка забрала життя трьох малюків і молодої жінки. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 сiчня 2023 16:59

Під час пожежі, яка спалахнула вчора ввечері у житловому будинку у селі Білине, у приміщенні знаходилися шестирічна та семирічна дівчинки. На щастя, ці діти змогли вибігти надвір і врятуватися. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За словами старшої дівчинки, пожежа розпочалася під час розпалювання печі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомив начальник відділення поліції №1 Віталій Сауляк, наразі діти перебувають у родичів та з ними працює психолог Державної служби з надзвичайних ситуацій. Потерпілий чоловік перебуває у важкому стані. За фактом загибелі жінки і трьох дітей поліцейські розпочали кримінальне провадження за першим та другим пунктами частини другої статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок". У цій справі призначили низку експертиз, опитують свідків та з'ясовують, які обставини передували надзвичайній події.

Нагадаємо, увечері 6 січня у селі Білине Подільського району Одеської області спалахнула пожежа у житловому будинку. Внаслідок пожежі загинула 31-річна жінка, двоє її синів у віці трьох та чотирьох років, а також дворічний племінник. 31-річного батька сімейства, який отримав отруєння продуктами горіння, у важкому стані госпіталізували до медичного закладу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах