Ще два пологові будинки відновили послугу "єМалятко" в Одесі: де її можна отримати

Ще два пологові будинки відновили послугу "єМалятко" в Одесі: де її можна отримати.

Ще два пологові будинки відновили послугу "єМалятко" в Одесі: де її можна отримати. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
20 вересня 2022 12:15

Центр адмінпослуг в Одесі відновив прийом документів на надання послуги "еМалятко". Про це повідомляє прес-служба Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради.

Так, прийом документів на отримання комплексної послуги відновили ще у двох пологових будинках: №4 (провулок Павла Кравцова, 7) та №5 (вулиця Маршала Говорова, 28).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадуємо, що послуга також доступна у пологовому будинку Одеської обласної лікарні (Академіка Заболотного, 26 к4), пологовому будинку №1 (вулиця Слєпньова, 3) та пологовому будинку №7 (вулиця Космонавтів, 11 Б).

"ЄМалятко" – це комплексна державна послуга в Україні для батьків новонароджених, запущена у 2020 році. Проект передбачає, що за однією заявою батьків можна отримати до дев'яти державних послуг від різних органів влади, пов'язаних з народженням дитини, таких як реєстрація народження та місця проживання дитини, призначення фінансової допомоги при народженні тощо. Порівняно з попереднім способом отримання цих послуг кількість необхідних візитів до державних органів була зменшена з 11 до 0, а кількість необхідних документів, які потрібно до них подати – з 37 до 1. Заяву на отримання послуги можна подати онлайн через портал "Дія" або в пологовому будинку (до виписки), у ЦНАП.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах