Шукали георгіївські стрічки: мер Білгород-Дністровського розповів про обшуки

Шукали георгіївські стрічки: мер Білгород-Дністровського розповів про обшуки.

Шукали георгіївські стрічки: мер Білгород-Дністровського розповів про обшуки. Фото: facebook.com/vitalygrazhdan

Події
21 травня 2022 11:05

Співробітники Державного бюро розслідувань (ГБР) приходили до мера Білгород-Дністровського Віталія Громадяна на профілактичну бесіду та шукали у нього георгіївські стрічки з червоними прапорами. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Facebook мера Аккермана.

Так, вранці 20 травня до нього додому навідалися співробітники ГБР та поліція, але мер прийняв правоохоронців пізніше у робочому кабінеті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Законом не передбачено обшук без санкції суду, тому я не дозволив їм без моєї згоди увійти до моєї квартири. Під час бесіди в робочому кабінеті я поцікавився, що вони збиралися шукати у мене в квартирі, на що мені відповіли, що їх цікавлять георгіївські стрічки"., червоні прапори тощо”, – наголосив Громадян.

Після цього правоохоронці оглянули житло мера. За словами дружини Громадяна, співробітник ГБР здивувався, що мер живе у звичайній двокімнатній квартирі, а в особистих речах вони знайшли лише грамоти та марки із російським кораблем.

Громадян наголошує, що не відсторонений від управління містом. Співробітники ГБР приїхали до нього, щоб "відпрацювати сигнал".

"Завдання ГБР – це не тільки виявлення, зупинка, швидке розкриття та об'єктивне розслідування злочинів, віднесених до їхньої компетенції, а й їх недопущення. Кожен із нас зобов'язаний робити добре свою роботу, особливо в такий складний час", – з розумінням прокоментував мер.

Зазначимо, Громадян переміг на виборах мера у 2020 році, будучи кандидатом від партії "ОПЗЖ".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах