Ситуація в Чорному морі і робота "зернового коридору": яка обстановка в Одесі та області сьогодні

Ситуація в Чорному морі і робота "зернового коридору": яка ситуація в Одесі та області сьогодні.

Ситуація в Чорному морі і робота "зернового коридору": яка ситуація в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
05 листопада 2022 08:35

Ніч із 4 на 5 листопада в Одесі та Одеській області пройшла без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання, зокрема, забезпечуючи функціонування "зернового коридору". Напередодні одне судно з нашою українською олією вийшло з українського порту Чорноморськ до Румунії. Ще два судна під завантаження зараз стоять у наших портах. Загалом ситуація в Одесі та області повністю контрольована.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", учора, 4 листопада, незважаючи на відсутність ракетоносіїв на чергуванні, ворог підступно вивів у море один фрегат для запуску ракет. Після виконання завдання цей фрегат знову повернувся до бази. Обидві ракети були знищені силами протиповітряної оборони.

Відео: facebook.com/okPivden

На даний момент в акваторії Чорного моря виконують завдання сім кораблів і катерів ворожого флоту, що маневрують уздовж південно-західного узбережжя Криму. Носіїв крилатих ракет на чергуванні не зафіксовано. Водночас загроза застосування ракет, зокрема з моря, залишається. Загроза дронових атак також цілком імовірна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах