Скандальну ексофіцерку прикордонної служби з Одеси звільнили

Скандальну екс-офіцерку Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби.

Скандальну екс-офіцерку Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби. Фото: Facebook/Іванна Плантовська

Події
06 лютого 2023 19:10

Скандальну прес-офіцерку Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби. Інформацію підтвердили у Державній прикордонній службі, повідомляє Суспільне.

При цьому її перекладали з Одеси до Житомира на посаду, яка не пов'язана з комунікаціями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що сьогодні у соцмережах Плантовська знову дала привід для обурення. Екс-прецофіцер опублікувала нове фото "красивого" життя. У коментарях її запитали навіщо та дратує людей.

"Таких "епатажних" як Ви, я дратуватиму все життя. Тому що Вам ще як до неба рачки", – написала у відповідь Іванна Плантовська.

Також вона відповіла, що у її передплатників просто "немає грошей на такий відпочинок".

Скандальну екс-прес-офіцерку Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби.Скандальну екс-прес-офіцерку Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби. Фото: Facebook/Іванна Плантовська

Нагадаємо, що прес-секретар відомства публікувала у соцмережах фото та відео з курортів під час повномасштабного вторгнення Росії до України. Зокрема, дівчина зустрічала 2023 рік у Парижі. Користувачі мережі сприйняли це дуже негативно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах