Спроба суїциду та затримання "фотографів" об'єктів інфраструктури: як пройшли вихідні біля поліції в Одесі

П'ять ДТП та затримання "фотографів" об'єктів інфраструктури: звіт одеських патрульні за вихідні.

П'ять ДТП та затримання "фотографів" об'єктів інфраструктури: звіт одеських патрульні за вихідні. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
05 вересня 2022 12:38

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1590 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 63 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 24 порушників комендантської години, виявили 29 п'яних водіїв, а також зафіксували два факти, пов'язані з розповсюдженням та вживанням наркотичних речовин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За добу сталося п'ять ДТП із постраждалими. Так, сьогодні вночі на Люстдорфській дорозі зіткнулися Ford, Toyota та Jeep. До лікарні потрапив водій останнього.

Вчора ввечері на регульованому перехресті вулиці Канатної та проспекті Гагаріна автомобіль Ford наїхав на жінку-пішохода, який переходив дорогу на "зебрі". Постраждала потрапила до лікарні.

Також затримали двох людей, які фотографували та знімали на відео об'єкти інфраструктури. Усіх їх передали слідчим.

У суботу на Київщині зникла жінка з розладами пам'яті. Вона пішла з дому та не повернулася. На щастя, її повернули дочці.

Вночі в Малиновському районі чоловік намагався вистрибнути з вікна п'ятого поверху через нерозділене кохання. Патрульна поліція відмовила його від цього вчинку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах