Стало відомо, коли в Одесі запустять повний маршрут трамваю "Північ-Південь"

Стало відомо, коли в Одесі запустять повний маршрут трамваю "Північ-Південь".

Стало відомо, коли в Одесі запустять повний маршрут трамваю "Північ-Південь". Фото: oget.od.ua

Події
07 вересня 2022 11:12

Презентація оновленого 7-го маршруту трамваю "Північ-Південь" в Одесі відбудеться у п'ятницю, 9 вересня. А з 10 вересня ним уже можна буде скористатися. Трамвай допоможе пасажирам без пересадок дістатися з селища Котовського до Таїрова через центр міста. Про це повідомив голова транспортної комісії Петро Обухов.

Загальна довжина маршруту Північ-Південь становитиме 36 кілометрів. Тривалість поїздки від кінцевої до кінцевої – дві години 20 хвилин. Інтервал руху – п'ять хвилин. У напрямку курсуватимуть 40 вагонів. Серед них чотири новенькі Odissey MAX, які вважаються найбільш пасажиромісткими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спочатку трамвай №7 ходив від Пересипського мосту до вулиці Паустовського. Місяць тому його продовжили до Старосінної площі, а зараз - до вулиці Архітекторської.

Раніше голова транспортної комісії Петро Обухов назвав плюси та мінуси нового трамвайного маршруту "Північ-Південь ", який запустили в Одесі 28 липня. На щастя, плюсів виявилося більше, але є ще над чим працювати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах