Стало відомо, куди перенесли стіну з іменами героїв Радянського Союзу в Одесі

Стало відомо, куди перенесли мур з іменами героїв Радянського союзу в Одесі.

Стало відомо, куди перенесли мур з іменами героїв Радянського союзу в Одесі. Фото: dumskaya.net

Події
22 вересня 2022 08:26

Стіну на якій відображено імена героїв Радянського Союзу – захисників та визволителів Одеси, перенесуть на Алею слави або на площу 10 квітня. Про це повідомив мер Одеси Геннадій Труханов в інтерв'ю " Лівому березі ".

Так, фасади на Театральній площі та навколо неї відреставрують у стилі історичного центру, а комплекс із іменами героїв перенесуть у місця слави, пов'язані з Другою Світовою війною. Сьогодні у мерії міста розробляють відповідний проект рішення

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ще до війни було проведено засідання виконавчого комітету, оголошено конкурс, щоб цей комплекс перенести в місця героїчної Одеси – на Алею слави, на площу 10 квітня, пов'язані зі звільненням міста від фашистів. Ми не маємо права забувати імена людей, які віддали. своє життя, звільняючи та захищаючи Одесу від нацизму, але для цього існують інші місця, точно не Театральна площа… Одеса пам'ятає та шанує героїв, які її захищали… Ось я називаю цивілізований підхід, розумієте?" - Сказав Геннадій Труханов.

Раніше ми повідомляли, що в Одесі збираються оголосити архітектурний конкурс на найкращу проектну пропозицію щодо впорядкування Театральної площі Одеси біля Оперного театру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах