Три ДТП та затримання можливого диверсанта під час комендантського:як пройшли вихідні у патрульних в Одесі

Три ДТП та затримання можливого диверсанта під час комендантського: як пройшли вихідні у патрульних в Одесі.

Три ДТП та затримання можливого диверсанта під час комендантського: як пройшли вихідні у патрульних в Одесі. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
28 листопада 2022 11:51

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1287 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 57 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 24 порушників комендантської години, виявили чотири факти незаконного обігу наркотичних речовин. Протягом вихідних патрульні виявили 34 водії, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одного із таких нетверезих водіїв патрульні затримали у суботу вдень на вулиці Гоголя. Він украв мопед і зіткнувся з припаркованим авто Toyota. На чоловіка склали всі відповідні адміністративні матеріали та передали слідчим.

На вихідних сталося три ДТП із потерпілими. Вчора на вулиці Академіка Філатова водій авто Mercedes наїхав на пішохода. Чоловіка госпіталізували. На Миколаївській дорозі водій автомобіля Mazda також наїхав на пішохода, який переходив дорогу у встановленому місці. Потерпілий потрапив до лікарні. Сьогодні вранці на площі Толбухіна зіткнулися автомобілі Subaru та Audi. Внаслідок чого водій Subaru звернулася за медичною допомогою. На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі, які встановлять усі обставини ДТП.

Сьогодні вночі у Приморському районі міста патрульні затримали чоловіка, який порушив комендантську годину. У його телефоні знайшли велику кількість листування з абонентами Росії. Чоловіка передали слідчим.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах