Цілілися в енергооб'єкти: над Одеською областю збили чотири "Шахеди" (оновлено)

Цілилися в енергооб'єкти: над Одеською областю збили чотири "Шахеди".

Цілилися в енергооб'єкти: над Одеською областю збили чотири "Шахеди". Фото ілюстративне: Getty Images

Події
10 лютого 2023 22:06

Увечері, 10 лютого, підрозділи протиповітряної оборони збили в небі над Одеською областю чотири дрони-камікадзе "Шахед", які намагалися влучити в об'єкти енергетичної інфраструктури. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

"Дякую підрозділам ППО, які завжди на варті нашого неба і вчергове показали свій професіоналізм!" – написав глава ОВА у своєму Telegram-каналі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ОНОВЛЕНО: У Службі зв'язків із громадськістю повітряного командування "Південь" повідомили, що 10 лютого, з 19:50 до 22:50, російські окупаційні війська атакували південь країни ударними безпілотниками-камікадзе типу Shahed-136. Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збито одинадцять дронів: чотири – над Одеською областю, п'ять – над Миколаївською, два – над Херсонською.

Нагадаємо, у п'ятницю, 10 лютого, Росія знову завдала масованого удару по Україні. Як повідомили у Генеральному Штабі ЗСУ, РФ здійснила пуски понад ста ракет. За попередньою інформацією, ворог застосував 29 зенітних керованих ракет С-300 і 71 крилату ракету повітряного та морського базування. 61 крилату ракету збили наші сили протиповітряної оборони. Також окупанти завдали 12 авіаційних ударів, зокрема два із застосуванням БПЛА типу "Шахед-136".

За інформацією начальника Одеської ОВА Максима Марченка, під час масованого обстрілу підрозділи протиповітряної оборони збили над нашим регіоном тринадцять ракет.

Через масовані обстріли та пошкодження багатьох енергооб'єктів на Одещині скасували графік проведення вимірювань споживання електроенергії, згідно з яким у нашому регіоні 20 лютого мала бути доба без відключення світла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах