У садках та школах Одеси встановлять генератори

У садках та школах Одеси встановлять генератори.

У садках та школах Одеси встановлять генератори. Фото иллюстративное: vechirniy.kyiv.ua

Події
19 грудня 2022 17:14

У школах та дитячих садках Одеси, які працюють очно, встановлять генератори. Вони забезпечуватимуть харчування освітлення бомбосховищ під час повітряних тривог. Про це повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

"За цю допомогу, а також за надані медикаменти хочу подякувати Міжнародному благодійному фонду "Ваше місто", його керівнику Ігорю Федину та всім донорам фонду - з Німеччини, США та України. Це реальна підтримка одеситів!", - сказав Одеський міський голова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Фонд "Ваше місто" надав допомогу понад 10 тисячам осіб, серед яких одесити та внутрішньо переміщені особи.

Нагадаємо, що з Нового року в Одесі побільшає очних шкіл. Наразі батьки отримують анкету, де їх просять визначитися з формою навчання дитини після новорічних канікул. В Одесі наразі працює близько 30 закладів, які працюють очно. До них перейшли діти, батьки яких обрали очне навчання у серпні. Саме зараз у всіх, окрім одного, є вільні місця. Але з початку другого семестру закладів буде близько 40. Відкриваються ще школи. Список у мережі не оголошується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах