У СБУ розповіли про обшук у кабінеті у мера Білгород-Дністровського

У СБУ розповіли про обшук у кабінеті мера Білгород-Дністровського.

У СБУ розповіли про обшук у кабінеті мера Білгород-Дністровського. Фото: Віталія Громадян/facebook.com

Події
19 жовтня 2022 08:40

Співробітники СБУ розповіли про те, навіщо проводили обшуки у кабінеті мера Білгорода-Дністровського Віталія Громадяна. За їхньою версією, він підозрюється в махінаціях, пов'язаних із відшкодуванням збитків, завданих одному з об'єктів району внаслідок ракетного обстрілу. Про це повідомили у пресслужбі СБУ на Одещині.

Так, слідчо-оперативні дії 18 жовтня проводились у рамках двох кримінальних проваджень – за статтями "Хуліганство" та "Порушення законів та звичаїв війни".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці прийшли з ордером до кабінету мера, щоб провести обшук та вилучити документи. У СБУ стверджують, що вдягли наручники на Громадяна тому, що він нібито перешкоджав роботі слідчих та провокував бійку. Більше того, вже відкрито кримінальне провадження за фактом нападу на співробітників СБУ під час виконання службових обов'язків.

Зазначимо, що, за словами Віталія Граждана, силовики не випускали його з кабінету, повалили на підлогу і вдарили по обличчю. На підтвердження своїх слів він вказав на садна.

У СБУ розповіли про обшук у кабінеті мера Білгород-Дністровського.У СБУ розповіли про обшук у кабінеті мера Білгород-Дністровського. Фото: Віталія Громадян/facebook.com




За словами Громадяна, співробітники СБУ повідомили йому про підозру у зв'язку з недавнім конфліктом, який стався 7 липня під час сесії між ним та головою райради Григорієм Мельниченком.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах